fbpx
Menü Bezárás

Rólunk írták

A környék legjobb amerikai palacsintáját kóstoltuk a Csiriben

StreetKitchen

Most pedig egy újabb gyöngyszemre bukkantunk: ez a Csiri Budaörsön, ami annyira szép és hangulatos, és az ételek is olyan szuper jók, hogy tényleg őszintén ajánljuk.

Új brunchozó a budaörsi gasztronómia térképén: megnyitott a Csiri

GastroGuide

Adott egy baráti társaság, amelynek tagjait egyebek mellett a gasztronómia iránti szeretet is összeköti. S adott egy város, ahol reggeliző-brunchozó még kevés fellelhető. Mi következik ebből? Egy hiánypótló szándékkal megnyitott hely, a Csiri, Budaörs egyik kellemes hangulatú szegletében, a Présház utcában.

„Egyszer volt, hol nem volt...” – A Csiri budaörsi meséje konyháról, borokról, élményekről

We Love Budapest

Az egyre erősödő suttogást követve a napokban vettük észre, hogy a Kő-hegy lábánál, vadregényes, szűk utcák között egy pici, kiegyezés korabeli sváb présház meséli tovább az 1867-ben elkezdett történetét ételekről, borokról, barátokról, szerelmekről, álmokról…

Belefeledkezni a reggelibe: CSIRI

NoSalty

Egy 155 éves présház új élete a 21. században: délutánba nyúló, kényeztető reggelik, buborékos koktélok, értő borválogatás és egy kis kiszakadás a hétköznapokból.

7 újonnan nyílt vendéglátóhely Budapest környékén, amit érdemes kipróbálni

Funzine

A budaörsi Kő-hegy lábánál, ugyancsak nyár elején újabb tündérmese kelt életre a CSIRI személyében. Kellett hozzá egy régóta dédelgetett álom és a vadregényes, szűk utcák között egy aprócska házikó. A hangulatos kis présházikó azóta jó hangulatú brunch-ok, borvacsorák és baráti összejövetelek helyszíne, de azt is rebesgetik, hogy a környék legfinomabb francia és hagyományos bundáskenyerét, valamint baconnel és juharsziruppal tálalt amerikai palacsintáját kóstolhatjuk itt.