fbpx
Menü Bezárás

A CSIRI & Evans Viki bemutatja: Nyárindító borkóstoló

2023. június 15. 18:30

A 2020-as Magyarország Sommelier bajnoka a Csiriben!

Itt a nyár küszöbén szeretnénk egy felejthetetlen élményt kínálni Nektek egy hangulatos borkóstoló est formájában.

Az est házigazdája Evans Victoria sommelier bajnok, főszereplők az általa válogatott borok, ezekkel találkozik a Csiri teraszának varázsa és a kellemes nyári hangulat.

Együtt fedezhetjük fel az elegáns fehérborok, a gazdag rosék és a finom gyöngyözőborok világát.

Foglalj helyet most, és garantáljuk, hogy ezen az estén a borok és a társaság kellemes egyvelege elvarázsol majd.

Az est kínálata:

 

Olasz prémium sonka és szalámi válogatás

Díjnyertes hazai és nemzetközi sajt variációk

Rusztikus kovászos bagett

Olivaolaj

Borsor:
 
1. Hold & Hollo Uppp Zéta gyöngyöző 2022
(Kezdetben roppanós sárgadinnye, üde grapefruit majd őszibarack tör egyre feljebb az illatában, élménydús gyümölcskavalkádot megidézve.)

2. Dallia Irsai Olivér 2022
(Kirobbanóan intenzív gyümölcsösség és frissesség jellemzi ezt a könnyed Irsai Olivért. Muskotályos szőlő, bodza, alma illat és ízaromák összessége. Igazán üde és emlékezetes borélmény.)

3. Vabrik Sauvignon Blanc 2022
(Ez a hazánkban kitűnő termést nyújtó szőlőfajta jó cukorgyűjtő képessége miatt gazdag, gyümölcsös, friss fehérbort eredményez, melyet reduktív módon állítunk elő. Illatos, citrusfélékre és ananászra emlékeztető zamatú bor.)

4. Csetvei Királyleányka 2022
(Bio élesztővel, hűtve, tartályban erjesztették. Halvány szalmasárga színű bor. A friss illat közepes intenzitású, sárga húsú gyümölcsöket mutat. Kóstoláskor az élénk, ropogós savérzetet a szőlő, valamint a trópusi gyümölcsök, mangó, papaya és lime mellett fehér virágok kísérik.)

5. Szarka Mád Furmint 2022
(A pincészet alapbora, amely szépen bele illik a mádi minőségi borok sorába. Kellemes és izgalmas savak, gyümölcsösség és zamatosság jellemzik.)

6. Phillip Noir Pinot Noir Rosé 2022
(Friss és üde rozé, amely élénk savaival mutatja be az észak-balatoni hűvös klímát. Narancs, barack, eperaromák és elegancia jellemzi. Komplexitása okán ez nem egy mindennapi rozébor.)

7. Koch & Evans Kadarka Rosé 2022
(Koch Csaba és Evans Victoria közös ismeretsége hosszú időre nyúlik vissza, mindkettőjüket összeköti a szakmai alázat, és a borászati trendek diktálása. Közös együttműködésük egyik gyümölcse lett ez a Kadarka Rosé)

Evans Victoria, az est házigazdája

2020 Magyarország Sommelier Bajnoka
2019. Az év Sommelier Díj Best of Budapest

Egy budapesti borbárban dolgoztam bortanácsadóként és borfelszolgálóként. Itt sajátítottam el a borkóstolást magasabb szinten illetve ismerkedtem meg a vendéglátás alapjaival. 2015-ben felkértek az Etap Borbár vezetésére, ahol gazdasági és üzletvezetői feladatokat is elláttam. Mivel alapvetően sommelier-ként szerettem volna sikeres lenni, elvállaltam a budavári kultikus Pierrot étterem sommelier állását. Utólag visszatekintve, szakmai fejlődésem szempontjából az ott eltöltött egy év bizonyult a legintenzívebbnek.

Ezután utam a Costesbe vezetett, ahol a vezető sommelier pozíciót töltöttem be. A szakma csúcsát kimondva-kimondatlanul mindig a Michelin-csillagos éttermek jelentik, így nagy lelkesedéssel vetettem bele magamat az új kihívásba és jó szívvel tekintek vissza erre az időszakra. Az újabb váltás két éve következett el, amikor felkért a máltai Caviar and Bull csoport, hogy legyek a budapesten nyíló éttermük vezető sommelier-je.


A borkóstoló ára és részletei

Az est ára borokkal, és ételekkel: 14.500 Ft/fő

De van egy jobb ajánlatunk is!

Amennyiben jelentkezel 2023.06.04.-ig és a díjat is átutalod, az early bird ár csak: 12.900 Ft / fő

Adatok a részvételi díj utalásához:

Laville Kft. – 11600006-00000000-76618602  (Erste Bank) Megjegyzés: „Név+Borkóstoló”

Helyszín:

Csiri Budaörs – 2040 Budaörs, Présház utca 2.

Jó időben a teraszon!

A múlt lenyomata egy réges-régi présház formájában. Egy hely, ahol a múlt és a jelen meseszerű egységet alkotnak, ahol az ízek és az érzések találkoznak.

Szeretnénk, ha a szívünknek oly kedves kis présházunk hangulatát ti is megtapasztalnátok, ha velünk együtt vesznétek el a hetedhét országra szóló ízeink fergetegében…

Foglalás most